30 Eylül 2017 Cumartesi

İstanbul’da Buluş ve Fikir Projesi Etkinliği Heyecanı

İstanbul’da buluş ve fikir projesi etkinliği heyecanı başladı. İstanbul’da düzenlenecek olan buluş ve fikir projesi etkinliği heyecanı sürüyor. 

İstanbul’da buluş ve fikir projesi etkinliği heyecanı başlaması ile birlikte, kurulduğu an ile birlikte kısa zamanda dünya genelinde benimsenen Maker Hareketi’nin bu yılda heyecanını yine ülkemiz üstlenecek. Önceki senelerde elde ettiği başarı ile tüm gözleri üzerine toplayan İstanbul Maker Faire’e bu sene de; buluş/icat geliştiren, üretmeyi seven mucitler, mühendisler, ustalar, sanatçılar, bilim kulüpleri, amatörler, öğrenciler, endüstriciler ve start-up’lar birbirinden değişik projeler ile müracaat ediyor. Bu eşsiz tecrübenin bir parçası olmayı düşünen gönüllüler ve fikirlerine güvenen proje sahipleri adına müracaatlar istanbul.makerfaire.com web sayfasından 15 Ekim’e kadar sürecek. Bu sen yaklaşık 15.000’den çok ziyaretçinin katılması beklenen organizasyona sponsor olmayı arzu eden de aynı aracıları kullanarak irtibat sağlayabilir.

Ana sponsorluğunu Bahçeşehir Koleji’nin üstlendiği etkinlikte, müzik ve eğlencede yer alıyor. Etkinlik kapsamında, drone yarışları, büyük enstalasyonlar, canlı müzik ve sokak sanatçılarının gösterileri ile birlikte, konferanslar, paneller gibi pek çok konularda yapılacak atölye eğitimleri de sunulacak. Şenlik havasında düzenlenecek ve ücretsiz olan etkinlikte maker kültürünü yakından tanıma şansı bulun katılımcılar ve proje üreticileri bu etkilikle bilgi sahibi olarak ayrılacak.