19 Temmuz 2017 Çarşamba

Samsung’un Patentlerine Onay Geldi.


Samsung’un patentlerine onay geldi. Samsung tarafından yapılan 2 akıllı telefon ve bir Gear Icon X-şekline sahip kasaya patente müracaatına onay geldi.


Samsung’un patentlerine onay gelerek 3 adet sır dolu cihazlarına patent aldı. 3 adet sır dolu cihaz patentleri: 2’si akıllı telefon diğeri ise Gear Icon X-şekline sahip bir kasa.

Şuanlık bu patentler cihazlar hakkında bilgi sunmuyor. Tüm bilgiler yalnızca patent görselleri ile sınırlı. Kısaca elimizde yorum yapacağımız pek malzeme bulunmuyor.

Lakin Samsung firması, sürekli olarak cihazlarına yönelik patentini alır akabinde ise cihazlarının pek çoğu daha gün yüzü görmeden kaybolur. Bu yeni 3 patentli cihazın sırlar ile dolu olduğunu aklımıza getirirsek, bunların da gün yüzü görme ihtimalleri yok denecek kadar az.

İlk patent, 3600 kamera ilave etmeye destek veren bir  Galaxy Note 8 serisi, diğeri ise çift ekrana sahip olan bir kapaklı telefon. Firmaya, geçtiğimiz günlerde,  uluslar arası patent şirketi tarafından cihazlara tasarım patenti onayı geldi.